Aparate Auditive Intraauriculare


Aparat auditiv intraauricular reincarcabil Audisound G11

Aparat auditiv intraauricular reincarcabil Audisound G11

Aparat auditiv aproape invizibil, tip dop, cu amplificare medie. Este recomandat pentru persoane cu ..

169,00 RON

Aparat auditiv JH-907

Aparat auditiv JH-907

Aparat auditiv intraauricular de mici dimensiuni, aproape invizibil, cu alimentare pe baterie, recom..

79,00 RON

Set aparate auditive reincarcabile Audisound A39

Set aparate auditive reincarcabile Audisound A39

Set 2 aparate auditive reincarcabile, aproape invizibile, ce inglobeaza cea mai performanta teh..

519,00 RON

Set Aparate auditive reincarcabile digitale pentru ambele urechi G18D Black

Set Aparate auditive reincarcabile digitale pentru ambele urechi G18D Black

Set 2 Aparate auditiv de tip dop, aproape invizibile, culoare neagra, cu tehnologie digitala perform..

399,00 RON 449,00 RON

Set Aparate auditive reincarcabile digitale pentru ambele urechi G18D White

Set Aparate auditive reincarcabile digitale pentru ambele urechi G18D White

Set 2 Aparate auditiv de tip dop, aproape invizibile, cu tehnologie digitala performanta. Recomandat..

399,00 RON 449,00 RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)


Aparate auditive intra-auriculare

Exista multe tipuri diferite de aparate auditive pe care le-ar putea recomanda audiologul dumneavoastra daca mergeti pentru o evaluare. Audiologul va determina natura pierderii auzului si severitatea problemei. Apoi va vor informa ce tipuri de aparate auditive sunt mai potrivite pentru starea dumneavoastra. In cazul in care audiologul recomanda aparate auditive intra-auriculare (ITE), este o idee buna sa cantariti avantajele si dezavantajele acestui tip de dispozitiv.

Avantajele aparatelor auditive intra-auriculare

Aparatele auditive ITE sunt ideale pentru persoanele cu hipoacuzie usoara pana la severa. Aceste dispozitive se afla in bolul urechii exterioare, ceea ce le permite sa fie mai mici decat stilurile din spatele urechii, dar totusi putin mai mari si mai usor de manevrat decat aparatele auditive in canal. Pot fi realizate in nuante de piele, facandu-le discrete. Caracteristicile acestor dispozitive pot include microfoane directionale, reducerea  sunetului si conectivitate Bluetooth, ceea ce va ajuta sa va asigurati ca aveti suficient volum atunci cand petreceti timp in medii zgomotoase. Aparatele auditive ITE sunt mai putin vizibile si comod de purtat si de aceea au devenit alegerea numarul unu pentru persoanele care folosesc aparate auditive pentru prima data.

Dezavantajele aparatelor auditive intra-auriculare

Din pacate, asa cum exista o multime de beneficii; exista si cateva dezavantaje. Daca uitati sa va curatati zilnic protezele auditive intra-auriculare, va cresteti riscul de a avea urechile infundate cu ceara sau o infectie. In plus, aparatele auditive intra-auriculare necesita, de asemenea, mai multa intretinere si reparatii decat unele dintre omoloagele lor. Asta inseamna ca s-ar putea sa cheltuiesti mai mult pe termen lung.
Regula de baza pe care trebuie sa o retineti este ca ar trebui sa solicitati intotdeauna sfatul audiologului atunci cand alegeti un dispozitiv nou. Audiologii se ocupa de pacientii cu deficienta de auz in fiecare zi si au multa experienta atunci cand vine vorba de alegerea dispozitivelor potrivite. Asadar, nu ezitati sa cereti audiologului dumneavoastra sa va indrume in directia corecta daca inca nu sunteti sigur care sunt aparatele auditive care va vor functiona cel mai bine. Speram ca veti cantari toate argumentele pro si contra si veti ajunge impreuna la concluzia corecta.

Care sunt beneficiile aparatelor auditive?

  • Este posibil sa auziti sunete pe care nu le mai auzeati anterior.
  • Este posibil sa auziti mai clar vorbirea la telefon.
  • Puteti comunica mai usor cu familia si prietenii.
  • Puteti imbunatati comunicarea in situatii de ascultare zgomotoase, cum ar fi la un restaurant sau intr-un grup mare de persoane.

Aparatele auditive au limitari?

  • Aparatele auditive NU restabilesc auzul normal, spre deosebire de ochelarii de vedere sau lentilele de contact care pot restabili vederea 20/20.
  • Aparatele auditive pot amplifica toate sunetele, inclusiv zgomotul de fundal, pe care este posibil sa nu doriti sa le auziti.
  • Aparatele auditive presupun de obicei o perioada de adaptare care poate dura pana la cateva luni. De asemenea, poate fi necesar sa ajustati setarile aparatului auditiv in timp.
  • Cand incepeti sa utilizati aparate auditive, multe sunete, inclusiv vocea dvs, pot parea prea puternice.
  • Poate fi necesar sa invatati cum sa ajustati setarile pentru aparatele auditive care au o tehnologie mai complicata.
  • Reabilitarea auditiva poate ajuta la depasirea potentialelor limitari ale aparatelor auditive. Reabilitarea auditiva este o abordare centrata pe pacient pentru a reduce impactul pierderii auzului asupra comunicarii.