Aparate auditive cu baterii


Amplificator auditiv cu fir A-21

Amplificator auditiv cu fir A-21

Amplificatorul auditiv este prevazut cu casti pe fir. Are un design elegant si amplificare puternic..

89,00 RON

Aparat auditiv digital programabil Audisound D-18

Aparat auditiv digital programabil Audisound D-18

Aparat auditiv digital cu alimentare pe baterie ce foloseste cea mai performanta tehnologie in domen..

299,00 RON

Aparat auditiv G20-VHP

Aparat auditiv G20-VHP

Aparat auditiv cu amplificare mare a sunetului, fara zgomote de fond, cu autonomie mare. Aparatul a..

79,00 RON

Aparat auditiv JH-907

Aparat auditiv JH-907

Aparat auditiv intraauricular de mici dimensiuni, aproape invizibil, cu alimentare pe baterie, recom..

79,00 RON

Pachet Aparat auditiv AudiSound G20-VHP + 12 baterii Zinc-Aer PR675

Pachet Aparat auditiv AudiSound G20-VHP + 12 baterii Zinc-Aer PR675

Aparat auditiv de cea mai buna calitate, amplificare mare a sunetului, fara zgomote de fond, cu auto..

115,00 RON 127,00 RON

Pachet Aparat auditiv G20-VHP cu 6 baterii Zinc-Aer PR675

Pachet Aparat auditiv G20-VHP cu 6 baterii Zinc-Aer PR675

Aparat auditiv de cea mai buna calitate, amplificare mare a sunetului, fara zgomote de fond, cu auto..

95,00 RON 101,00 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)


Aparate auditive cu baterii

O baterie de unica folosinta pentru aparatul auditiv se afla pe dispozitiv in interiorul unui mic compartiment si este usor de indepartat pentru a va permite sa o schimbati atunci cand este necesar. Bateriile de unica folosinta dureaza de obicei aproximativ doua saptamani, in functie modul de utilizare.

Mai multe tipuri de aparate auditive

Majoritatea aparatelor auditive sunt concepute pentru a functiona cu baterii de unica folosinta, ceea ce inseamna ca aveti o gama mai mare de stiluri si optiuni decat la alegerea aparatelor auditive reincarcabile.

Mai mult control asupra aparatului

Utilizarea bateriilor de unica folosinta este pur si simplu mai convenabila pentru anumite stiluri de viata. Daca purtati aparatele auditive pentru perioade indelungate si sunteti in deplasare, este posibil sa gasiti avantajele bateriilor de unica folosinta perfecte. A fi capabil sa inlocuiti bateria dupa cum este necesar si sa nu va faceti griji ca trebuie sa conectati incarcatorul va poate oferi mai multa libertate si flexibilitate.

Aparatele cu baterii sunt mai usor de folosit

Majoritatea purtatorilor de aparate auditive isi pastreaza accesoriile pentru aparate auditive impreuna, ceea ce inseamna ca bateriile de rezerva vor fi adesea pastrate impreuna cu celelalte consumabile in acelasi loc. Un incarcator pentru aparate auditive va trebui sa fie amplasat convenabil pentru a permite incarcarea si accesul mai usor si pentru a fi protejat de deteriorare.
O alta ingrijorare pe care oamenii o au cu bateriile reincarcabile pentru aparate auditive este ca unitatea de incarcare si cablul se deterioreaza, ceea ce inseamna ca atunci trebuie sa inlocuiti intreaga unitate in loc de baterie.
Nu se poate nega ca folosirea de aparate auditive cu baterii de unica folosinta poate fi dificila. Au dimensiuni mici si, daca aveti o dexteritate slaba sau o vedere limitata, poate fi dificil sa continuati sa schimbati bateria in mod continuu. Cand utilizati un aparat auditiv cu o baterie reincarcabila, trebuie doar sa va asigurati ca este conectat corect la incarcator.

Mai putin sigure pentru copii si animale de companie

Bateriile mici pot fi periculoase pentru copiii mici si animalele de companie. Exista riscul ca bateriile mici sa fie inghitite cu usurinta, provocand probleme de sanatate atat copiilor, cat si animalelor de companie. Daca va ingrijoreaza faptul ca copiii pot avea acces la baterii, trecerea la o baterie reincarcabila poate fi o optiune buna, deoarece este mai sigura pentru toata lumea din casa.

Bateriile nu sunt prietenoase cu mediul

Aparatele auditive reincarcabile folosesc o baterie pe an, in functie de utilizare si model. Aparatele auditive traditionale care utilizeaza baterii de unica folosinta pot trece prin aproximativ 100 de baterii in acelasi interval de timp.

Aparatele auditive moderne vin cu functii si capacitati mai noi, inclusiv posibilitatea de a reda muzica, filme si emisiuni TV prin Bluetooth. Desi aceste adaugiri la protezele auditive sunt grozave, acestea pot, de asemenea, sa consume bateria, ceea ce face inlocuirea bateriilor mai costisitoare si predispun aparatul auditiv la mai multe deteriorari din cauza utilizarii excesive.