Aparate Auditive Digitale


Aparat auditiv digital programabil Audisound D-18

Aparat auditiv digital programabil Audisound D-18

Aparat auditiv digital cu alimentare pe baterie ce foloseste cea mai performanta tehnologie in domen..

299,00 RON

Aparat auditiv digital reincarcabil cu canal aer G-26 VHP

Aparat auditiv digital reincarcabil cu canal aer G-26 VHP

Aparat auditiv digital cu acumulator reincarcabil ce foloseste cea mai performanta tehnologie in dom..

399,00 RON 449,00 RON

Aparat auditiv digital reincarcabil de buzunar D26 cu casti pe fir

Aparat auditiv digital reincarcabil de buzunar D26 cu casti pe fir

Aparat auditiv cu acumulator reincarcabil ce foloseste cea mai performanta tehnologie digitala. Apar..

379,00 RON

Aparat auditiv reincarcabil digital cu canal aer AudiSound 351

Aparat auditiv reincarcabil digital cu canal aer AudiSound 351

Aparat auditiv digital, cu acumulator reincarcabil, ce foloseste cea mai performanta tehnologie in d..

439,00 RON

Set aparate auditive digitale reincarcabile cu functie bluetooth Audisound D59

Set aparate auditive digitale reincarcabile cu functie bluetooth Audisound D59

Set 2 aparate auditive reincarcabile, aproape invizibile, ce inglobeaza cea mai performanta teh..

799,00 RON 870,00 RON

Set aparate auditive reincarcabile Audisound A39

Set aparate auditive reincarcabile Audisound A39

Set 2 aparate auditive reincarcabile, de mici dimensiuni, culoare neagra. Setul contine 2 aparate si..

399,00 RON 499,00 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)


Aparate auditive digitale

Aparatele auditive digitale reprezinta un progres urias in tehnologie. Exista multe avantaje ale aparatelor auditive digitale. Iata ce fac de fapt aparatele auditive digitale.

Amplifica selectiv sunetele

Desi nu este prea dificil sa faci un aparat auditiv care functioneaza bine atunci cand asculti o singura voce intr-o camera linistita, prezenta zgomotului de fundal schimba lucrurile considerabil. Zgomotele de fundal pot crea o distragere uriasa si pot face dificila sau imposibila distingerea cu acuratete a vocii pe care doriti sa o ascultati de celelalte zgomote. Amplificarea tuturor sunetelor in mod egal nu rezolva aceasta problema.
Aparatele auditive digitale sunt capabile sa amplifice selectiv sunetele, astfel incat sa poata filtra zgomotul de fundal si sa amplifice sunetele pe care doriti sa le auziti. Acest lucru poate face o diferenta uriasa in calitatea vietii purtatorului; de exemplu, le permite sa participe la conversatii la petreceri si la restaurante.

Reduc distorsiunile si zgomotele subite

Acel sunet ascutit care poate fi uneori emis de aparatele auditive dispare in aparatele digitale. Acest lucru se intampla atunci cand aparatul auditiv isi preia propria iesire si o amplifica, rezultand un sunet din ce in ce mai puternic care ascunde alte sunete. Prezenta lui este una dintre cele mai deranjante probleme pe care le au aparatele auditive traditionale.

Regleaza automat volumul

Nivelul general de volum din mediu se poate schimba dramatic pe parcursul zilei. De exemplu, o persoana poate parasi o casa linistita sau o masina si sa iasa pe o strada aglomerata. Nivelul volumului aparatelor auditive trebuie sa se ajusteze cu acest peisaj sonor in schimbare. Cu generatiile mai vechi de aparate auditive, acest lucru trebuia facut manual.
Aparatele auditive digitale pot detecta nivelul general de zgomot si se pot ajusta automat, astfel incat purtatorul sa nu fie nevoit sa se joace cu niciun buton de volum in timp ce se deplaseaza dintr-un mediu in altul.

Microfoane directionale

Multe aparate auditive digitale folosesc microfoane directionale. Acestea urmaresc sa capteze de preferinta sunetul care vine dintr-o directie specifica, mai degraba decat sa capteze sunetul care vine din jur. Acest lucru va ajuta sa ascultati un sunet pe care doriti sa il auziti in mijlocul unei mari de zgomot pe care trebuie sa-l dezactivati. Procesarea digitala a sunetului contribuie la eficacitatea acestei caracteristici, facand aparatele auditive digitale excelente pentru a ajuta oamenii sa distinga vocea pe care o asculta deasupra zgomotului de fundal.

Calitatea sunetului imbunatatita

Cei care au ascultat muzica pe discuri de vinil sau casete vor recunoaste ca calitatea sunetului pe aceste modalitati analogice este diferita de cea a unui CD (care este un format digital). Digitalul produce un sunet mult mai clar. In acelasi mod, sunetul produs de un aparat auditiv digital este in general mai clar decat sunetul produs de un aparat auditiv analogic mai vechi.
Aparatele auditive digitale ajuta oamenii in fiecare aspect al vietii lor de zi cu zi – de la mersul la munca, pana la o viata sociala plina. Nu numai ca fac o mare diferenta in calitatea auzului, dar joaca, de asemenea, un rol important in gestionarea tulburarilor de echilibru.
Intr-adevar, avand in vedere viteza de dezvoltare tehnologica a tehnologiilor si algoritmilor de procesare digitala a semnalului (DSP), aparatele digitale ofera intr-adevar cea mai buna alegere pe termen lung pentru un auz imbunatatit.